Over mij

Olaf van den Heuvel – Eigenaar

Tuinontwerper en Allround Hovenier

In 2005 maakte ik gelukkig de dappere keuze om me om te scholen tot All-Round Hovenier en Tuinontwerper. Waarom? Omdat ik erachter kwam dat ik de gave had om mijn pleegmoeder heel gelukkig en blij te maken met ‘onze’ creaties, samen bedachten we de mooiste dingen en ik voerde het uit! Ik wilde meer contact met de ‘grond’, planten en de natuur en wilde mooie dingen maken in tuinen, zoals ik als kind altijd al van binnenuit deed…, hutten bouwen (nú o.a. overkappingen en een leefruimte voor buiten…) en wilde hiermee mensen blij maken, zodat ze zelf weer dat knusse, gevoél van vroéger, van ‘hutten bouwen’ en vlindertjes kijken, konden ervaren:))!

Ondertussen heb ik ruim 18 jaar ervaring op mogen doen in dit mooie vak en werk ik samen met een enthousiast team! Bijna;) iedere dag sta ik met een vreugdevol hart op en heb ik weer heel veel zin om nog weer meer mensen blij te maken!

Wat voel ik nog iedere dag vreugde en plezier door mijn keuze om te gaan doen wat ík graag wilde en stappen heb gezet om mijn droom, mijn wens, te realiseren om daarmee mensen gelukkig en blij te maken!

Kreta heeft sinds mijn eerste bezoek aan dit prachtige, beeldschone, liefdevolle eiland, zo’n 20jaar geleden, mijn hart gestolen! Natuurlijk moest vervolgens de bedrijfsnaam grieks zijn!

-Ómorfi- betekent: mooi, schoonheid in het grieks.

Samen, mijn collega’s en ik, maar ook individueel, beoefenen wij thuis én gedurende de werkdag Dru Yoga o.a. voor Rust en Harmonie in het werk, om uiteindelijk dit ‘mooie’ resultaat te behalen…zo fijn om te doen!

Toen ik 20 jaar geleden besloot om Reiki te gaan doen heb ik mezelf het mooiste cadeau gegeven wat ik maar had kunnen bedenken, wat een geschenk! Mijn Reiki-Master zei altijd: ”Spiritualiteit is niets meer dan met beide benen op de grond”. Nou, komt dat even mooi uit in de tuin:)) De rust die ik hierdoor ervaar breng ik in mijn projecten…

IF YOU CAN DREAM IT YOU CAN CREATE IT!

Samen muziek maken vind ik één van de gelukkigste dingen om te doen, muziek verbindt overal ter wereld! Toen ik op 20 jarige leeftijd ging backpacken in Australië met mijn gitaar in de hand en mijn stembanden in de keel, heb ik dat voor het eerst mogen ervaren…waarna er nog vele muzikale momenten volgden…vooral in Kreta:))…waar ik nu zo vaak mogelijk heen wil om helemaal op te laden!

Als je mij zou kennen zou je ook weten dat ik van wandelen en zwemmen in de natuur houd, Yoga beoefen en mediteer, van kinderen en dieren houd…zo puur…, graag lach, plezier maak en deel, vegetarisch eet en mijn dag boordevol energie start na een prachtige meditatie van dankbaarheid en een groente en fruit smoothie! Én dat ik vól enthousiasme én passie mijn vak beoefen! Ik doe graag vol vreugde en energie mee aan events van Tony Robbins, want daar wordt mijn leven en de wereld om mij heen iedere keer een beetje mooier van…:))

Een tuin is om van te genieten. Waar je je rust vindt en je veilig en geborgen voelt. Waar je samen kunt zijn, de kinderen hun ruimte hebben om te spelen en waar je mooie gesprekken kunt hebben en vlindertjes, bijtjes en vogeltjes kunt bewonderen. Dan ben je gelukkig.

Zijn wij een match? Dan kijk ik alvast uit naar onze samenwerking om jouw droom waar te maken! Let’s GO!!!

Olaf van den Heuvel

Zeer bekwame vakman en prettig in de omgang. Denkt met je mee en heeft goede ideeën. Werkt erg netjes en precies

Werkzaamheden: aanleg terras van vlonderplanken en een overkapping met beweegbaar lamellendak. 

Ingrid Oosterhuis

 “Olaf heeft zijn werk supergoed geleverd, is heel klantvriendelijk en communiceert uitstekend. Is echt een aanrader als je een goede leverancier nodig hebt die met je meedenkt

Werkzaamheden: plaatsen van een tuinafscheiding met poort van Frans schapenhekwerk en algemeen tuinonderhoud. 

Mariëlle Dellemijn

Omorfi Tuinen een bericht sturen

15 + 13 =