Ontwerp

Tuinontwerp (2D of 3D)

 

Wil jij nu ook eindelijk je wens voor een prachtige tuin waarmaken, omdat jíj nu aan de beurt bent? Gingen de wensen van anderen tot nu toe altijd voor en ga je nu voor joúw geluk?

De ontwerpfase van jouw tuin begint bij een gratis intakegesprek, waarin we samen een beeld schetsen van de tuin die jij graag wil en bekijken we of we een match hebben. Hebben we een match, dan ga ik vervolgens met die ideëen en informatie aan het werk en maak hiervan een ontwerp.

Het is ook mogelijk om voor een 2D ontwerp te kiezen. Dan ontvang je een tekening (plattegrond met legenda) van de tuin én een moodboard om de sfeer van het project helder te maken.

Je kunt ook kiezen voor een 3D animatie van jouw tuin, waabij je al een virtueel kijkje kunt nemen in je toekomstige tuin! Dit geeft een duidelijk beeld van hoe ik het in gedachten heb, met jouw droom als uitgangspunt. Vervolgens kunnen we samen nog dingen aanpassen om uiteidelijk tot een prachtig plan te komen.

Klik hieronder op de afbeelding voor een voorbeeld van een 3D animatie van één van onze projecten:

 

Ik kan niet wachten om met jou aan het werk te gaan, zodra we een match voelen! Heb jij er ook zin in om samen jouw wens in vervulling te laten gaan?

Business photo created by freepik free style dream brand girl

Neem contact op

4 + 14 =

bel mij

+31(0)6 52 55 22 81

e-mail mij

info@omorfituinen.nl

Bedrijfsgegevens

 

Omorfi Tuinen

Wibenaheerd 171

9736 PL Groningen

06 – 52 55 22 81

info@omorfituinen.nl

KvK: 72642831