Projecten

 Achtertuin renovatie met nieuwe leefruimte

De achtertuin is gerenoveerd door alle bestaande bestrating opnieuw te leggen. In de gebouwde leefruimte is een nieuw terras van hetzelfde materiaal als de bestaande bestrating aangelegd, zodat het één geheel wordt en er rust in zit. De leefruimte is gebouwd van hout en zowel binnen als buiten bekleed met Deens Rabat, wat het een moderne uitstraling geeft. De verticale balkenrij op de hoek van het verblijf geeft evenzo een moderne uitstraling en is lichtdoorlatend, maar houdt wel de inkijk van de achterburen tegen, wat zorgt voor meer privacy.

Een fijne plek om je lekker terug te trekken in je eigen coconnetje met een boekje, je laptop voor thuiswerken of voor een goed gesprek met je partner, een vriend of vriendin genietend van de ‘bezige’ bijtjes en ‘vrolijke’ vlindertjes 🙂

 

A

Klik op een foto voor galerijweergave…

Omorfi Tuinen een bericht sturen

6 + 7 =